[PR] Thermaltake’s Pacific PR32-D5 en PR12-D5 plus pomp en reservoir zijn beschikbaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan-September 2021-Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd de wereldwijde beschikbaarheid aan te kondigen voor Pacific PR32-D5 Pump & Reservoir Combo en Pacific PR12-D5 Plus Pump & Reservoir Combo op 16 september. De nieuwe lanceringsproducten, de nieuwe leden van de Pacific PR-serie, omvatten een pomp- en reservoircombinatie met en zonder RGB-lichteffecten; als gebruikers wat glitter of eenvoud aan hun builds willen toevoegen, kunnen de nieuwste Pacific PR32-D5 en Pacific PR12-D5 Plus aan hun behoeften voldoen.

Pacific PR32-D5 Pomp & Reservoir Combo
Pacific PR32-D5 is een niet-RGB-ontworpen pomp, die alle functies van de vorige Pacific PR32-D5 Plus erft, maar zonder de lichteffecten. Als een verbeterde versie van de Pacific PR22-D5 zijn de onderdelen van de Pacific PR32-D5 uitsluitend in de kleuren zwart en zilver, zonder LED-verlichting die past bij onze TOUGHFAN-serie, wat een ideale optie is voor gebruikers met een rustige bouwstijl en voor degenen die op zoek zijn naar eenvoud. Met een krachtige pomp kan de koelvloeistof sneller circuleren om het systeem op een effectievere manier af te koelen. Trouwens, net als de Pacific PR32-D5 Plus, is de Pacific PR32-D5 nu een van de grootste reservoirs van Thermaltake in de collectie; het 267 mm hoge reservoir heeft een inhoud van 400 ml en kan een maximale druk van 50 psi aan. Het biedt flexibiliteit door een 360-graden roterende dop, waarmee gebruikers de posities van de G 1/4-schroefdraadpoorten gemakkelijk kunnen aanpassen tijdens het installeren, vooral bij het aansluiten van buizen. Bovendien kunnen gebruikers ervoor kiezen om de Pacific PR32-D5 te installeren met een montagestandaard of met een beugel om op een ventilator te monteren.

Pacific PR12-D5 Plus Pomp & Reservoir Combo
Pacific PR12-D5 Plus komt in een relatief kleiner formaat en is een 196,7 mm hoog reservoir met een capaciteit van 250 ml; het is niet alleen geschikt voor kleine chassis, wanneer het in een groot chassis wordt geplaatst, geeft het extra ruimte vrij voor meer doe-het-zelf-styling, waardoor gebruikers creativiteit kunnen toevoegen aan hun builds. De krachtige pompkop kan het koelmiddel op maximale snelheid tot 15 voet hoog duwen om een ​​soepele waterstroom te garanderen. Daarnaast biedt de Pacific PR12-D5 Plus zowel flexibiliteit als gemak. Ten eerste kan de Pacific PR12-D5 Plus op een montagestandaard of een beugel voor montage op een ventilator worden geplaatst. Ten tweede wordt het geleverd met een 360-graden roterende dop, gebruikers kunnen eenvoudig de positie van de G 1/4-schroefdraadpoorten van de dop aanpassen tijdens het bouwen van hun systeem. Bovendien is dit product perfect voor RGB-enthousiastelingen. Er zijn 12 adresseerbare LED’s op de roterende kap die 16,8 miljoen kleurenverlichting leveren, en ze werken met TT RGB PLUS 2.0-software, Razer Chroma Lighting, Amazon Alexa en TT AI Voice Control.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
Pacific PR32-D5 en Pacific PR12-D5 Pump & Reservoir Combo zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via het wereldwijde Thermaltake-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. Ze worden gedekt door een garantie van twee jaar en worden ondersteund door het wereldwijde klantenservice- en technische ondersteuningsnetwerk van Thermaltake.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.