[PR] Trust introduceert nieuwe 4K UHD webcam ‘Teza’


Dit artikel is een persbericht van Trust

Trust ziet dat er behoefte is aan een betaalbare 4K UHD-webcam voor opnames en thuiswerken. Daarom introduceert Trust de Teza met een betere diepteperceptie, een beeld met hogere definitie en levendige kleuren. Steeds meer mensen werken regelmatig thuis tijdens de pandemie. Trust breidt daarom zijn webcam-assortiment uit met de Teza, een geavanceerde 4K Ultra HD-webcam met een diagonaal gezichtsveld van 74° en twee geïntegreerde microfoons.

De 4K UHD-resolutie (3840 x 2160) legt levendig gekleurde, high-definition video vast in 30 frames per seconde en bevat een betere diepteperceptie. Een ingebouwde dubbele stereomicrofoon neemt hoge kwaliteitsaudio op en pikt helder geluid uit meerdere richtingen op. De Teza biedt ook volledige autofocus, evenals witbalans en tegenlichtcompensatie, voor de best mogelijke beeldkwaliteit. En dankzij het plug-and-play-ontwerp met USB-aansluitingen is de webcam eenvoudig te installeren.

De Teza webcam wordt geleverd met een statief voor perfecte plaatsing op een tafel of bureau. De bevestigbare privacy shutter biedt veiligheid door ervoor te zorgen dat je altijd controle hebt over wat zichtbaar is.

De belangrijkste kenmerken:
– Kristalheldere videogesprekken in 4K Ultra HD-resolutie met 30 frames per seconde
– Een diagonaal gezichtsveld van 74° en autofocus – alle ogen op jou gericht
– Automatische witbalans en tegenlichtcompensatie voor de best mogelijke beeldkwaliteit
– Twee geïntegreerde microfoons met een bereik tot 5 meter
– Full duplex zorgt voor een ononderbroken bidirectioneel gesprek
– Aansluiting via afneembare USB-A naar USB-C kabel voor gebruiksgemak en een snelle verbinding (USB-C adapter wordt meegeleverd)

De Trust Home & Office-lijn is erop gericht in elke behoefte te voorzien, thuis en op kantoor (of waar je ook maar wilt werken), en zo comfort toe te voegen aan drukke levensstijlen. Naast webcams biedt Trust ook draadloze muizen, smart multimediatoetsenborden en laptopstandaards; deze kunnen allemaal worden gebruikt vanuit de bank of de bureaustoel.

Prijzen en beschikbaarheid
Trust heeft nog geen prijzen of beschikbaarheid genoemd.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments