[PR] Trust kondigt GXT 863 Mazz gaming keyboard aan


Dit artikel is een persbericht van Trust

Doordat games steeds sneller worden, heb je gear nodig die dat bij kan houden. Met de GXT 863 Mazz introduceert Trust een mechanisch gaming toetsenbord met duurzame, snel reagerende toetsen en Rainbow Wave-verlichting.

Dankzij de mechanische Outemu RED-toetsen is de Trust GXT 863 Mazz extreem snel. Toetsaanslagen worden bijna onmiddellijk geregistreerd, waardoor je actie onderneemt voordat je beseft dat je een toets hebt ingedrukt. Bovendien bevat het toetsenbord tal van functies! Met anti-ghosting, een aparte game-modus waarmee je geconcentreerd op de game blijft, en tal van kleurrijke opties, afhankelijk van je stijl, is dit gaming op zijn best.

Mechanische Outemu RED-toetsen
De Mazz is uitgerust met mechanische Outemu RED-toetsen die tot minimaal 50 miljoen toetsaanslagen meegaan. De minimale aandrijvingskracht van 50G en een activatiepunt van slechts 2mm maken dit een heel snel toetsenbord.

Game-modus: Aan
Door de game-modus in te schakelen, wordt de Windows-toets uitgeschakeld. Blijf in je spel en blijf geconcentreerd. Met de anti-ghosting N-key rollover telt elke toetsaanslag!

Jouw identiteit
Kleurrijke achtergrondverlichting helpt je in elke situatie op te vallen. Om dit gaming toetsenbord helemaal eigen te maken pas je de helderheid aan en kies je uit 14 verschillende verlichtingsmodi, waaronder regenbooggolven.

Stay in the Game
De Trust GXT 863 Mazz is ontworpen om je in elke situatie het voordeel te geven. Het is snel, betrouwbaar en kleurrijk, waardoor dit toetsenbord bij uitstek geschikt is voor elke gamer die niet door zijn apparatuur wil worden afgeremd.

De Trust GXT 863 Mazz Mechanical Keyboard is verkrijgbaar via BCC en andere retailers voor de adviesprijs van € 49,99.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments