[PR] Trust presenteert nieuwe Playstation 5 accessoires


Dit is een persbericht van Trust

The next generation is now! Trust Gaming presenteert een breed scala aan accessoires die je helpen om het maximale uit je nieuwe PlayStation 5 te halen.

Nu gamers de overstap maken naar de PS5, is het duidelijk dat ze de accessoires nodig hebben om optimaal van hun nieuwe spelcomputer te genieten. Van controller skins tot headsets en van duimgrepen tot een professionele microfoon voor je streams; Trust heeft het voor je.

Misschien wel een van de grootste revoluties van de PlayStation 5 is de nieuwe controller. Alles, van de vorm tot de triggers, is vernieuwd. Daarom presenteert Trust nieuwe controllerskins, duimgrepen en zelfs een handig oplaadstation om de ervaring nog beter te maken. Bovendien zorgen onze nieuwe Carus headset en Fyru microfoon, van professionele kwaliteit, ervoor dat elke gamer duidelijk te horen is en hoogwaardige streams kan maken. Speel je game en haal het maximale uit je PlayStation 5.

GXT 323W Carus Gaming Headset

Onze Populaire Carus Gaming Headset is geüpdatet zodat hij perfect past bij het uiterlijk van de PS5. Wanneer je met vrienden of competitief speelt, is de Trust Carus je MVP tijdens online spelen.

GXT 251 Duo Charging Dock voor PS5

Altijd je controllers bij de hand. Met het Duo Charging Station laad je tot twee controllers tegelijk op, zodat ze klaar zijn om te gamen wanneer jij dat bent.

GXT748 Controller Skin PS5

Verbeter de PlayStation 5 controller nog meer met onze siliconen skins. Betere grip, gemakkelijk schoon te maken en ze geven je controllers een unieke identiteit: die van jezelf.

GXT 266 4-pack Duimgrepen voor de PS5

Games worden steeds intenser en de duimgrepen helpen je om de controle te behouden. Ze geven je betere grip tijdens de meest hectische wedstrijden. Twee van de duimgrepen zijn zelfs glow-in-the-dark voor een strakke look.

GXT 258W Fyru USB 4-in-1 Streaming Microfoon PS5

Voor content creators is de Trust Fyru al dé microfoon. De nieuwe witte variant maakt het nu ook de perfecte microfoon voor PS5 gamers. De Trust Fyru is geschikt voor streams, podcasts en zelfs voor het opnemen van muziek!

Play your game!
Met deze producten wil Trust Gaming de perfecte teamgenoot voor gamers zijn. We helpen je de controle te houden. We helpen je om geweldige content te maken. En we helpen je om maximaal van games te genieten. Ben jij klaar voor next-gen? Trust wel!

About Trust Gaming
Trust Gaming heeft een missie: de fun van gaming delen. Met onze brede productlijn ondersteunen we alle soorten gamers. We hebben de gear voor elke stijl, elke ambitie en elk budget, zodat iedereen het beste uit elke game kan halen. Onze familie van gamingfans blijft groeien en onze ambassadeurs inspireren anderen om te gamen. Zo brengen we gaming tot leven en gamers bij elkaar.

Einde persbericht

Op het moment heeft Trust nog geen exacte prijzen of beschikbaarheid gegeven. Het is nog niet bekend wanneer deze details aangekondigd zullen worden.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.