[PR] Trust presenteert professionele microfoon Onyx


Dit artikel is een persbericht van Trust

Met zijn cardioide opnamepatroon, schokdemping, zero-latency monitoring en een flexibele, stevige microfoonarm, maakt de Trust Onyx professionele stemopnames en streaming voor iedereen toegankelijk.

De Trust Onyx is ideaal voor ambitieuze en professionele content creators die dagelijks opnames maken als hobby of werk en op zoek zijn naar een microfoon met professionele functies. Deze professionele microfoon, die via USB op een PC kan worden aangesloten, is ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak. Bovendien beschikt de microfoon over een tweede USB-aansluiting voor nog meer gemak en stijlvolle meerkleurige LED. De combinatie van de hoogwaardige microfoon en de flexibele arm, met een geïntegreerde USB-kabel, biedt alles dat nodig is voor audio-opnames van studiokwaliteit.

Geluid van studiokwaliteit
Het cardioide opnamepatroon zorgt ervoor dat alleen je stem wordt opgenomen, met zo min mogelijk achtergrondgeluid als mogelijk is. Daarnaast wordt hij geleverd met een popfilter om storende ‘p’- en ‘f’-geluiden te helpen verminderen.

Flexibele arm
De professionele microfoonarm is flexibel en stevig en verbergt de USB-kabel waardoor de microfoon een strakke look heeft. Bovendien is een tweede USB-aansluiting aanwezig voor extra gebruiksgemak.

Zero-latency monitoring
Sluit een headset aan op de 3,5 mm AUX-aansluiting en hoor direct wat je opneemt, zonder vertraging. Dat maakt het aanpassen naar de juiste instelling veel eenvoudiger.

6-kleuren LED’s
Laat je streams er beter uitzien met de 6 kleuren LED’s. Kies wat het beste bij je past en connect met jouw publiek. De LED’s zijn bovendien functioneel want ze kleuren rood wanneer je de microfoon dempt.

Word gemakkelijk een pro
De Trust GXT 255+ Onyx is de eenvoudigste manier om de kwaliteit van opnames en streams te verbeteren: audio van studiokwaliteit, een flexibele en stevige arm, en een eenvoudige installatie via USB zonder dat er een aparte mixer nodig is.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments