[PR] Western Digital introduceert draagbare WD Elements SE SSD


Dit artikel is een persbericht van WD

Western Digital kondigt de WD Elements SE SSD aan, een nieuwe draagbare opslagoplossing die een handzaam formaat combineert met goede prestaties. Met de WD Elements SE SSD kunnen zowel zakelijke gebruikers als consumenten opgeslagen bestanden op laptops, desktops en andere apparaten gemakkelijk beheren en verplaatsen.

Met leessnelheden tot 400 MB/s en opslagcapaciteiten tot 2 TB stelt de nieuwe draagbare SSD gebruikers in staat om grote bestanden snel te verplaatsen. Dankzij de plug-and-play-functionaliteit is de drive direct klaar voor gebruik en naadloos in elke workflow te integreren.

De WD Elements SE SSD heeft een compact, draagbaar ontwerp dat valbestendig is tot 2meter, waardoor de drive geschikt is voor onderweg.

Prijs en beschikbaarheid
De WD Elements SE SSD heeft een gelimiteerde garantie van drie jaar en is vanaf augustus verkrijgbaar in de Western Digital Store en via geselecteerde retailers. De verkoopadviesprijs voor de 480 GB schijf is € 89,99.Bronnen: WD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments