[PR] Western Digital introduceert nieuwe WD Blue NVMe SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Western Digital

Western Digital, leider in data-infrastructuur, introduceert een nieuwe oplossing om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van desktop- en laptopgebruikers aan meer opslag, hogere snelheid en een grotere werkbelasting: de WD Blue SN570 NVMe SSD. De nieuwe interne flashdrive is een krachtige oplossing voor het upgraden van pc’s of het optimaliseren van een custom build.

Binnen het mainstream-segment doen desktop- en laptopgebruikers consequent meer; zoals het bewerken van 4K- of 8K-videobestanden, het maken en streamen van content en het beheren van enorme hoeveelheden gegevens. Snelle en betrouwbare opslagoplossingen kunnen de workflow aanzienlijk verbeteren, zonder stress over het verliezen van bestanden of lage opslagsnelheden.

Speciaal gebouwde NVMe SSD
De nieuwe WD Blue SN570 NVMe SSD is ontworpen voor uithoudingsvermogen en combineert hoge prestaties met een compact design en een laag stroomverbruik.

De belangrijkste kenmerken van de WD Blue SN570 NVMe SSD zijn:
NVMe-technologie: Met leessnelheden tot 3500 MB/s (modellen van 500 GB – 1 TB) kunnen systemen tot 5x sneller werken dan de beste SATA SSD’s van Western Digital.
Ondersteuning: Het downloadbare Western Digital SSD-dashboard helpt bij onder andere het bewaken van de gezondheid, beschikbare ruimte en de temperatuur van de schijf.
Slank ontwerp: Bespaar ruimte met een enkelzijdige M.2 2280 PCIe Gen3 x4 NVMe SSD – zowel voor het bouwen van een desktop- als een laptop-pc.
Betrouwbaarheid: Dankzij functies zoals end-to-end bescherming van gegevenspaden blijven bestanden veilig.

Prijs en beschikbaarheid
De WD Blue SN570 NVMe SSD is verkrijgbaar via de Western Digital-winkel en geselecteerde retailers, e-tailers, wederverkopers en systeemintegrators, en wordt geleverd met een beperkte garantie van 5 jaar. Capaciteiten variëren van 250 GB tot 1TB, vanaf €42,99.Bronnen: Western Digital

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.