[PR] Western Digital lanceert SanDisk Professional


Dit artikel is een persbericht van Western Digital

Western Digital Corp. introduceert tijdens het Flash Perspectives Event een nieuw merk: SanDisk Professional. Het nieuwe portfolio bestaat uit premium opslagoplossingen, ontworpen om schaalbare, hoogwaardige en betrouwbare oplossingen te leveren aan professionals in diverse branches.

SanDisk Professional is gebaseerd op het wereldberoemde consumentenmerk SanDisk en het professionele merk G-Technology. De nieuwe SanDisk Professional-lijn biedt 16 modulaire workflow-oplossingen met professionele prestaties en betrouwbaarheid, waaronder geheugenkaarten, readers en drives.

PRO-CINEMA CFexpress VPG400
De nieuwe robuuste CFexpress-kaart biedt videoprofessionals en cinematografen superieure, ononderbroken prestaties en video-opnamesnelheid van minimaal 400 MB/s om te voldoen aan de hedendaagse eisen aan videografie. De nieuwe kaart is naar verwachting deze zomer verkrijgbaar.

PRO-READER-serie
Vier nieuwe PRO-READER-apparaten met een USB-CTM-interface die SuperSpeed USB 10Gbs ondersteunt. Compatibel met de nieuwste en meest relevante cameramedia, waaronder CFast, CFexpress, RED Mini-Mag, CF, microSD- en SD-kaarten. De serie PRO-READERS zal naar verwachting deze zomer beschikbaar zijn.

PRO-DOCK 4
Een nieuw revolutionair 4 bay reader-dockingstation dat het vastleggen en opnemen kan overbruggen met een echt schaalbare offloading-oplossing die tijd en geld bespaart bij producties met meerdere camera’s. De PRO-DOCK 4, die naar verwachting later deze zomer beschikbaar zal zijn, maakt tot vier gelijktijdige offloads van de kaart mogelijk.

Drives
Een nieuwe 4TB G-DRIVE ArmorLock NVMe SSD met encryptie en de vertrouwde reeks G-DRIVE rugged draagbare schijven, desktop devices met hoogwaardige Ultrastar-schijven, en G-RAID en G-RAID SHUTTLE draagbare, professionele RAID-oplossingen met zowel Thunderbolt 3 als USB-C-ondersteuning. Het brede scala aan nieuwe schijven zal naar verwachting begin juni beschikbaar komen.

“We ontwerpen en creëren oplossingen voor elke fase van het creatieve proces, waarbij we het gebruik versoepelen, zodat klanten tijd besparen en zich kunnen concentreren op creatie”, zei Jim Welsh, senior vicepresident en general manager Consumer Solutions bij Western Digital. “Door onze merkenfamilie uit te breiden met SanDisk Professional kunnen we geavanceerde oplossingen bieden aan iedereen die vertrouwt op de best beschikbare technologie voor hun werk.”Bronnen: Western Digital (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.