[PR] XPG lanceert SPECTRIX D50 ROG-gecertificeerde DDR4 RGB-geheugenmodule


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van XPG

Taipei, Taiwan – September 2021 – XPG, een snelgroeiende leverancier van systemen, componenten en randapparatuur voor gamers, esporters en techliefhebbers, kondigt vandaag de SPECTRIX D50 ROG-GECERTIFICEERDE DDR4 RGB-geheugenmodule aan. De Republic of Gamers (ROG)-gecertificeerde DDR4 RGB-geheugenmodule is speciaal afgestemd om te werken met ROG-moederborden voor compromisloze gamingprestaties. Bovendien ondersteunt het ook Intel® XMP voor eenvoudig overklokken en is het voorzien van RGB-verlichting voor oogverblindende gaming-flair.

Plug en Play-prestaties en overklokken
De SPECTRIX D50 ROG-GECERTIFICEERDE DDR4 RGB heeft strenge ROG-overklok- en compatibiliteitstests doorstaan, waardoor optimale prestaties worden gegarandeerd met ROG Intel® DDR4-moederborden. Dit betekent dat ROG-gebruikers kunnen genieten van uitstekende prestaties tot 3600MHz en een klokboost van 5% zonder zich zorgen te maken over compatibiliteit. SPECTRIX D50 ROG-GECERTIFICEERDE DDR4 RGB is ook compatibel met moederborden die Intel® XMP 2.0 ondersteunen voor eenvoudig overklokken zonder de noodzaak om naar het BIOS te gaan.

Elegante gaming-flair
Voor gaming-flair biedt de SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB sport programmeerbare RGB-verlichting die eenvoudig kan worden bediend via de ROG AURA SYNC-app. De RGB-verlichting complimenteert het ingetogen maar elegante ontwerp van de module, die wordt gekenmerkt door eenvoudige contouren en strakke lijnen.

Levenslange garantie
De SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB is gemaakt van hoogwaardige chips voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor extra gemoedsrust wordt de module geleverd met een levenslange garantie. Het SPECTRIX D50 ROG-GECERTIFICEERDE DDR4-geheugen zal beschikbaar zijn in een dual-channel kit (2x 8GB).Bronnen: XPG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.