[PR] XPG onthult CASTER-serie DDR5 DRAM met 7000MT/sec


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van XPG

XPG, een snelgroeiende leverancier van systemen, componenten en randapparatuur voor gamers, esporters en technische liefhebbers, kondigt vandaag de XPG CASTER DDR5 DRAM-serie aan. De XPG CASTER, die wordt geleverd met en zonder RGB-verlichting, is geschikt voor 7000 MT/sec en is uitgerust met On-Die ECC en PMIC voor verbeterde stabiliteit en betrouwbaarheid. Zowel de RGB- als de niet-RGB-variant hebben een capaciteit van 16 GB.

Prestaties van de volgende generatie
Met een snelheid van 7000 MT/sec is de XPG CASTER een nieuw type DDR5 dat meer dan twee keer sneller is dan standaard DDR4 DRAM. Met razendsnelle gegevensoverdrachtsnelheden zullen gebruikers genieten van een soepelere en naadloze game-ervaring. Met ondersteuning voor Intel® XMP 3.0 is overklokken ongelooflijk en eenvoudig. Het stelt gebruikers in staat om omslachtige BIOS-instellingen en eindeloze aanpassing van overklokparameters te vermijden.

De XPG CASTER-serie is ook uitgerust met ingebouwde On-Die ECC voor realtime foutcorrectie en Power Management Integrated Circuits (PMIC) voor verbeterde stabiliteit en betrouwbaarheid.

Futuristische flair
Met hun staalgrijze koellichamen, gedurfd driehoekig RGB-licht※ en gestroomlijnde vormen, straalt de XPG CASTER-serie DRAM een gevoel van snelheid, verfijning en futuristische styling uit. Gebruikers kunnen de RGB-verlichting1 instellen zoals zij dat willen. Ze kunnen kiezen uit verschillende effecten (statisch, ademhaling en komeet) of de lichten synchroniseren met hun favoriete nummers via de muziekmodus. Dit alles kan worden gedaan via RGB-besturingssoftware van alle grote moederbordmerken.

Geheel nieuwe XPG HUNTER DDR5
Naast de XPG CASTER-serie DDR5 DRAM, zal XPG later dit jaar ook de geheel nieuwe XPG HUNTER DDR5 DRAM lanceren. Deze nieuwe module is de opvolger van de XPG HUNTER DDR4 DRAM en biedt verbeterde prestaties van 5200MT/s en een vernieuwd koellichaamontwerp.Bronnen: XPG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments