[PR] XPG onthult CRUISER Super Mid-Tower chassis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van XPG

Taipei, Taiwan – September 2021 – XPG, een snelgroeiende leverancier van systemen, componenten en randapparatuur voor gamers, esporters en technische liefhebbers, kondigt vandaag het XPG CRUISER super mid-tower chassis aan. De CRUISER is een E-ATX-chassis van volledige grootte die E-ATX-moederborden ondersteunt met afmetingen (H x B x D): 493 x 234 x 466 mm (19,40 x 9,21 x 18,35 inch). Het heeft ook het Exoskeleton-ontwerp van XPG en tal van andere geweldige functies waar gamers en pc-enthousiastelingen dol op zullen zijn. Ze bevatten veelzijdige I/O-poorten, zoals een snelle USB 3.1 Gen 2 Type-C-verbinding, een verwijderbaar stoffilter en drie XPG VENTO 120 ARGB-ventilatoren, om er maar een paar te noemen.

Exoskeletontwerp met panelen van gehard glas
Het Exoskeleton-ontwerp van XPG is een visuele taal die uniek is voor XPG. Het handhaaft XPG’s kenmerkende balans tussen luchtstroominlaatefficiëntie en ARGB-esthetiek. Het glazen voorpaneel van de XPG CRUISER verbetert de luchtstroom, terwijl de meegeleverde XPG VENTO 120 ARGB-ventilatoren door de voorkant van het chassis kunnen schijnen. Voor het gemak is een magnetisch stoffilter aan de bovenkant van het chassis afneembaar voor snelle verwijdering en probleemloze reiniging.

Ruim interieur
De voedingseenheid (PSU) kamer van XPG CRUISER maakt PSU’s tot 180 mm lang mogelijk, terwijl ze compatibel blijven met zowel volledig modulaire als vaste PSU-opties. De combo drive-trays kunnen horizontaal verschuiven om ruimte te maken voor PSU-kabels. De XPG CRUISER heeft zeven horizontale PCI-E-slots en twee verticale installatiesleuven en ondersteunt grafische kaarten tot 350 mm (zonder radiator aan de voorkant) lang.

Drie XPG VENTO 120 ARGB-ventilatoren
Vento 120 ventilatoren voeren warmte af met een luchtstroom van 45,3 CFM. Ondanks deze verbazingwekkende koelkracht, produceren ze slechts 23 dBA aan geluid om zonder afleiding te gamen. Bovendien zijn VENTO-ventilatoren uitgerust met negen LED’s die bestuurbaar zijn via RGB-software van grote moederbordmerken.

Veelzijdige I/O-poorten en opslagopties
XPG CRUISER biedt een scala aan I/O-poorten, zoals een snelle USB 3.1 Gen 2 Type-C-poort, een hybride audiopoort en een LED-knop met een ingebouwde ARGB-controller. Het ondersteunt ook verschillende opslagopties, waaronder maximaal twee 2,5-inch HDD’s of SSD’s aan de achterkant van het chassis en twee 2,5-inch/3,5-inch HDD’s of SSD’s in de combo drive-opslagcompartimenten.Bronnen: XPG

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments