Prijzen leaks van de ROG Ally


De eerste ASUS ROG Allys zijn verzonden naar een aantal reviewers, er zijn zelfs al foto’s vanuit deze reviewers verschenen.

Zoals bekend is de datum en de officiële prijs van het apparaat nog niet bekend, wel komen er steeds meer leaks en geruchten over de prijs van deze handheld console in Europa. Sinds er leaks zijn vanuit BestBuy kunnen we wel al een schatting maken van wat dit apparaat zou gaan kosten.

Volgens Roland Quandt, een van de eerste personen die de ROG Ally toegestuurd kreeg zegt dat de console $699/$599 zou gaan kosten in Amerika, de prijs in Europa zou dan wel iets hoger vallen. Waarschijnlijk zou de high-end versie van de console al snel rond de €799 liggen. De ROG Ally console zou officieel bekend worden gemaakt op 11 mei.Bronnen: VideoCardz, Roland Quandt

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?