QCY onthuld een super goedkope koptelefoon


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van QCY

QCY, onthult haar nieuwste innovatie: de QCY H3 Draadloze Ruisonderdrukkende Koptelefoon. Deze koptelefoon is verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs van $39,99 op Amazon.

De QCY H3 biedt een meeslepende audiobeleving dankzij 43dB Hybrid ANC en een adaptief dual-mode oorkanaal, waardoor ruisonderdrukking wordt geoptimaliseerd en persoonlijke audiocompensatie wordt geboden voor diverse omgevingen. Met geavanceerde 3-microfoontechnologie worden hinderlijke achtergrondgeluiden onderdrukt, terwijl de 40 mm driver zorgt voor concertwaardige geluidskwaliteit.

Vier intelligente ruisonderdrukkingsmodi stellen gebruikers in staat de diepte van ruisonderdrukking aan te passen, inclusief een Transparantie Modus voor naadloze connectiviteit met de omgeving. De koptelefoon biedt een indrukwekkende batterijduur van 60 uur op één lading, ideaal voor lange reizen of langdurig entertainment.

Meer informatie is beschikbaar op de officiële website van QCY.Bronnen: QCY

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?