Radeon RX 6900 XT Legion-model van Lenovo verschenen


Een nieuwe custom variant van de Radeon RX 6900 XT is recent verschenen op een Chinees forum. Het zou gaan om de Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion, waar Legion de gamingtak is van Lenovo. Dit specifieke model is groter dan de meeste RX 6900 XT-varianten, en zal daarmee ook relatief zwaar zijn.

Tot op heden heeft Lenovo weinig grafische kaarten voor consumenten in het assortiment, met deze Legion zou daar verandering in komen.

De grafische kaart zal, net als andere RX 6900 XT kaarten, beschikken over 80 Compute Unit’s (CU’s), 16GB aan GDDR6-geheugen en een vermogen van 300 watt. Tot op heden heeft Lenovo nog weinig bekend gemaakt over de custom RX 6900 XT. Wanneer deze grafische kaart verkrijgbaar komt is nog niet bekend, het zou namelijk nog om een engineering sample gaan.Bronnen: Weibo

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.