Raijintek brengt Ponos MS4 en TG4-behuizingen uit


Raijintek heeft recent een tweetal nieuwe ATX-behuizingen aangekondigd. Deze Ponos MS4 en TG4 komen binnenkort verkrijgbaar en zullen vermoedelijk rond de 90 euro gaan kosten.

Met deze nieuwe cases richt Raijintek zich op high-end componenten waarbij er gekozen kan worden tussen betere airflow met de mesh front-variant van de MS4, of strakkere looks door het tempered glass voorpaneel van de TG4.

Beide cases zullen beschikken over een tempered glass zijpaneel, ondersteuning tot grote E-ATX-moederborden en ruimte voor grote waterkoelingradiatoren tot 360mm. Standaard zullen beide cases voorzien zijn van een viertal aRGB-fans met een bijbehorende RGB-controller.


Op de Duitse webshop Caseking.de zijn de cases beide al verschenen voor €84,90, met de iets hogere BTW in Nederland zal daarom de prijs vermoedelijk wat hoger uitkomen. Waarschijnlijk zullen de cases snel verkrijgbaar komen.Bronnen: Raijintek

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.