Review: Raijintek Styx
Productpagina @ Raijintek


Één van de behuizingen van de laatste 2.5 jaar die mij goed bij bleef was de Raijintek Metis, een klein en compact aluminium kastje waar je voor iets meer dan 50 euro toch een chique ITX buildje mee kon maken. Op Computex vorig jaar liep ik bij de Raijintek stand al tegen de Styx aan, de micro ATX variant, maar het duurde nog even voordat deze werkelijkheid zou worden. Inmiddels is het zo ver en staat de Raijintek Styx op tafel.

De Styx is verkrijgbaar in zes kleuren: zwart, zilver, blauw, rood, groen en goud, en is tevens leverbaar in gesloten versie of met een venster. De prijs lijkt met ca 85 euro niet noemenswaardig te verschillen tussen de modellen. Wij gaan naar de zilveren variant met venster kijken.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”322184″ numshops=”5″]

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.