Razer breidt hun mobiel gamen assortiment uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer introduceert uitbreidingen in de wereld van mobiel gamen. Naast de Kishi V2 Pro komt ook de Razer Edge naar Europa.

De Kishi V2 Pro, oorspronkelijk exclusief met de Razer Edge gebundeld, is nu afzonderlijk beschikbaar en biedt console gaming-prestaties met functies als HyperSense Haptics en een universele pasvorm via een uitschuifbare brug. Het ondersteunt streaming van pc- of consolegames met behoud van ultra-lage latentie gameplay.

De Razer Edge, na succes in de VS, wordt nu in geselecteerde Europese gebieden gelanceerd. Aangedreven door het Snapdragon G3x Gen 1 Gaming Platform en uitgerust met een 6,8″ AMOLED-scherm met 144Hz verversingssnelheid, biedt het toegang tot een breed scala aan AAA-games.

De Razer Nexus 3.0 App biedt gebruikers van Razer Edge en Kishi V2 gratis toegang tot een uitgebreide gamebibliotheek, inclusief samengestelde categorieën, regelmatig bijgewerkte gamelijsten en automatisch afgespeelde trailers. De app bevat ook de Virtual Controller Mode voor compatibele touchscreen-besturing.

Voor meer informatie over de Razer Kishi-lijn en prijzen, bezoek Razer.com. De Kishi V2 Pro is verkrijgbaar voor €149,99 en de Razer Edge voor €499,99 via Razer.com en erkende verkopers.Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?