Razer brengt de Wolverine V2 Pro gamingcontroller uit voor PS5 en PC


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer introduceert de Wolverine V2 Pro, een functierijke draadloze controller voor PS5 en pc. De controller maakt gebruik van Razer HyperSpeed Wireless en is voorzien van Razer Mecha-Tactile Action Buttons, Razer HyperTrigger, een achtwegs Microswitch D-Pad, zes multifunctionele knoppen en nog veel meer. Hiermee biedt de nieuwe Razer Wolverine V2 Pro ultieme prestaties en controle.

Volledige controle
De Razer Wolverine V2 Pro is ontworpen voor optimale snelheid en controle. De next-gen controller is uitgerust met Razer Mecha-Tactile Action Buttons met een actuatieafstand van slechts 0,65 mm. Dit is 30% minder dan de standaard knoppen van membraan, waardoor knoppen sneller kunnen worden ingedrukt en de tactiliteit wordt verbeterd.

Voor meer controle in vechtspellen stelt het achtwegs Microswitch D-Pad gamers in staat om elke druk op de microswitches te voelen en te horen. Zo kunnen gamers zich precies en doelbewust voortbewegen terwijl ze ingewikkelde commando’s uitvoeren.

De Wolverine V2 Pro back triggers zijn uitgebreid met Razer HyperTrigger-technologie, speciaal voor race- en FPS-liefhebbers. Met HyperTrigger kunnen gamers de triggers naar zich toe halen om te versnellen in racegames of juist vlug indrukken om snel veel kogels af te vuren.

Volledig aanpasbaar
Met zes multifunctionele knoppen en verwisselbare thumbsticks kan de Razer Wolverine V2 Pro worden aangepast op iedere speelstijl. Gamers kunnen de vier extra triggers en twee extra bumpers toewijzen aan hun favoriete commando’s en de controller verder aanpassen met twee extra thumbstick-caps voor meer snelheid of meer precisie.

Voor extra personalisatie is de controller voorzien van Razer Chroma RGB, met meer dan 16,8 miljoen kleuren en een reeks effecten via de Razer Controller-app voor iOS en Android.

Volledige connectiviteit
Om verder te voldoen aan de eisen van competitief gamen, is de Razer Wolverine V2 Pro uitgerust met Razer HyperSpeed Wireless. Met behulp van een 2,4GHz draadloze verbinding via de meegeleverde USB Type A dongle zorgt de controller voor naadloze, low-latency prestaties op PS5 en pc.

Prijzen en beschikbaarheid
De Wolverine V2 Pro is vanaf vandaag verkrijgbaar voor ongeveer 300 euro.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.