Razer brengt gamecontroller voor Apple uit


Vandaag heeft Razer de Kishi-gamecontroller voor iPhones aangekondigd. Voorheen was deze controller enkel geschikt voor Android, maar vanaf vandaag komt deze ook voor apparaten met iOS.

Zo beschikt de controller over klikbare analoge thumbsticks, een aantal face- en multifunctionele knoppen en een achtswegs D-pad. Razer geeft aan dat de besturing via de Lightning-poort communiceert. Door middel van het Apple Arcade abonnement kan er gebruik gemaakt worden van 120 compatible games, waar één abonnement van €5 per maand geschikt is voor een gezin tot zes personen waarbij geschakeld kan worden tussen iPhone, iPad, Mac en Apple TV.


Momenteel is de Razer Kishi voor €110 te bestellen, vanaf 22 september zal hij ook verkrijgbaar zijn in diverse Apple Stores.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.