Razer brengt Kaira Pro gaming headset uit


Hardwarefabrikant Razer heeft een nieuwe gaming headset aangekondigd. Deze draadloze Kaira Pro komt binnenkort verkrijgbaar voor vermoedelijk 130 euro.

Razers Kaira Pro beschikt over Bluetooth 5.0 en is daarmee compatible met de meeste consoles. Verder heeft hij een draadloos bereik tot 10 meter. Voor het geluid gebruikt de headset een tweetal Razer TriForce Titanium 50 mm-drivers welke ook gebruikt worden in de Razer BlackShark V2, en levert daarmee en helder en vol geluid.

Met de ingebouwde accu haalt de headset een batterijduur tot 15 uur mét Chroma RGB-verlichting ingeschakeld, en 20 uur zonder. Op de headset zijn onder andere knoppen om de equalizer aan te passen, het muten van de verwijderbare microfoon en het aanpassen van het volume.


Razers Kaira Pro-headset krijgt een adviesprijs mee van $149,99, wat waarschijnlijk op ongeveer €130 zal uitkomen in de Benelux. Binnenkort komt deze headset verkrijgbaar.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.