“Razer brengt nieuwe Book laptop uit en kondigt Windows 11 voor bestaande modellen aan”


Dit artikel is een persbericht van Razer

Amsterdam – Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de nieuwe Razer Book en nieuwe Razer Blade 15 Advanced-modellen. De nieuwe laptops worden standaard geleverd met Windows 11. Verder zal de compatibiliteit met Windows 11 worden uitgebreid naar alle Razer-laptops. Bezitters van een Razer-laptop krijgen de gratis upgrade aangeboden zodra deze beschikbaar is. De uitrol van Windows 11-upgrades begint op 5 oktober en duurt tot 2022.

“Razer-laptops zoals de Razer Book zijn ontwikkeld om gebruik te maken van de beste tools die beschikbaar zijn, zodat elke gebruiker zijn taken efficiënt kan uitvoeren zonder hardware- of softwarebeperkingen”, zegt Brad Wildes, Senior Vice President en General Manager van Razers systeemafdeling. “Windows 11 helpt ons precies dat te doen nu we ons snel aanpassen aan een krachtiger besturingssysteem voor werk en gaming.”

Nieuwe Razer Book – prestaties en productiviteit komen samen
De nieuwe Razer Book is gemaakt met Windows 11 in het achterhoofd. Dankzij het 16:10-scherm met dunne schermranden en een resolutie tot 4K Touch kunnen gebruikers het nieuwe Windows optimaal ervaren. Verbeterde functies op Windows 11, zoals Widgets en verbeterde Teams-integratie, zorgen voor een strakke, creatieve werkervaring op de Razer Book.

Elk Razer Book-model heeft standaard een behuizing van gefreesd aluminium en beeldschermen met Corning Gorilla Glass-versterking. Zijn dunne ontwerp, de 11th Gen Intel Core-processor met Intel Iris Xe-graphics, en universele aansluitmogelijkheden maken de Razer Book een perfecte keuze voor productiviteit. De nieuwste modellen van de Razer Book worden standaard geleverd met Windows 11, tegen een prijs vanaf €1.099,99. Bovendien is het 4K-model beschikbaar met dubbele opslag, waardoor er nog meer ruimte is voor projecten of persoonlijke bestanden.

Nieuwe Razer Blade 15 Advanced – nog steeds de beste gaming-laptop, nu met Windows 11
De nieuwe Razer Blade 15 Advanced profiteert ook van de Windows 11-integratie voor gaming. Met functies op Windows 11, waaronder Xbox GamePass, Xbox GameBar, en DirectStorage, is gamen nog nooit zo gemakkelijk geweest. Nieuw verkrijgbare modellen van de Blade 15 Advanced worden vanaf vandaag standaard geleverd met Windows 11. Daarnaast hebben ze beeldschermen met QHD-resolutie, 240Hz verversingssnelheid, 100% DCI-P3 kleurruimte en NVIDIA Advanced Optimus en G-Sync. Mensen die al een Razer Blade hebben, kunnen upgraden naar Windows 11 als de gefaseerde uitrol op 5 oktober begint.

Randapparatuur, upgrades, en software
Razer bevestigt ook dat alle Razer-software en -randapparatuur volledig compatibel zijn met Windows 11. Gebruikers van compatibele Razer-laptops hoeven niet online naar nieuwe stuurprogramma’s te zoeken omdat automatische updates via Windows Update in Windows 11 worden geïntegreerd.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments