Razer brengt nieuwe Chroma RGB-accessoires uit


In een bericht heeft Razer een aantal nieuwe producten uitgebracht met Chroma RGB-ondersteuning. Vanaf vandaag komen de accessoires verkrijgbaar.

Als eerste de Chroma aRGB controller, welke in een computercase op de plek van een SSD bevestigd kan worden en waar zes aRGB-headers zich op bevinden. Via de Chroma Studio in Razer Synapse 3 zijn de accessoires vervolgens te bedienen, er is ook ondersteuning voor andere merken zoals Enermax, Phanteks, Silverstone, Teamgroup, LianLi en Thermaltake. Voor de Chroma aRGB controller vraagt Razer €39,99.

Vervolgens de Base Station V2 Chroma. Deze headset-standaard heeft een nieuwer en robuuster design dan zijn voorganger en is volledig gemaakt van aluminium. Rondom de voet zijn er RGB-leds en er zijn twee USB3.1-poorten en een 3,5mm-audiopoort met ingebouwde DAC voor 7.1 surroundsound. Verkrijgbaar in de kleur zwart zal de Base Station V2 €79,99 gaan kosten, in het wit of roze €89,99.

Dan de Razer Charging Pad Chroma, deze draadloze lader heeft een vermogen tot 10 watt om telefoons, oordopjes en andere apparaten die draadloos opladen ondersteunen op te laden. Rondom zijn er RGB-leds en de randen zijn van zacht rubber om krassen te voorkomen. De draadloze oplader zal €69,99 gaan kosten.


Razers Mouse Bungee V3 Chroma is een mouse bungee met aluminium behuizing, anti-slip basis met RGB-leds en zal €49,99 gaan kosten. Zonder de RGB-leds zal deze bungee €24,99 gaan kosten.

Als laatste de Razer Mouse Dock Chroma. Deze dock is ontworpen voor de DeathAdder V2 Pro, Naga Pro, Basilisk Ultimate en de Viper Ultimate, en kan magnetisch deze muizen vasthouden. De RGB-elementen in de voet geven de oplaadstatus van de muis aan, en zijn anders via de software van Razer te bedienen. Voor de Mouse Dock Chroma vraagt Razer €59,99. Alle accessoires zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.