Razer brengt nieuwe Nommo V2 pc-speakers uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer brengt nieuwe Nommo V2-lijn op de markt: pc-gaming-speakers met topprestaties, coole RGB-verlichting en naadloze connectiviteit

Razer heeft zojuist hun nieuwste toevoeging aan hun productlijn aangekondigd: de Nommo V2-lijn. Deze pc-gaming-speakers zijn speciaal ontworpen om jou de ultieme game-ervaring te geven, met geweldige prestaties, gave RGB-verlichting en eenvoudige aansluitmogelijkheden.

Het vlaggenschipmodel van de Nommo V2-lijn is de Nommo V2 Pro. Deze speaker heeft niet alleen full-range speakers, maar ook een draadloze subwoofer die zorgt voor krachtige bassen, ondersteund door THX Spatial Audio. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben de speakers ook nog eens coole Razer Chroma RGB-verlichting aan de achterkant. Maar ook de andere modellen uit de lijn zijn de moeite waard, zoals de Nommo V2 met een bekabelde subwoofer en de Nommo V2 X voor een strakke en minimalistische setup zonder subwoofer.

De Nommo V2 Pro is echt de ultieme gaming-speaker als het gaat om geluidskwaliteit. Met zijn toonaangevende kenmerken, zoals 3-inch full-range drivers met aluminium phase plugs, levert deze speaker een helder en realistisch geluid. En wat dacht je van de draadloze down-firing subwoofer? Die zorgt voor diepe bassen zonder gedoe met kabels. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de gave Razer Chroma RGB-verlichting aanpassen voor een nog meeslepender game-ervaring.

Om ervoor te zorgen dat jij het beste geluid ervaart, is de Nommo V2 Pro ook uitgerust met THX Spatial Audio, wat zorgt voor een indrukwekkend breed en levensecht geluidsbeeld. En wat helemaal te gek is, is dat Razer nu voor het eerst THX Game Profiles aanbiedt. Deze speciale instellingen zijn afgestemd op populaire games zoals Cyberpunk 2077 en Monster Hunter Rise: Sunbreak, en zorgen voor een optimale surround sound-ervaring.

Razer maakt het jou ook makkelijk om de speakers te bedienen met de Razer Wireless Control Pod. Met de handige draaiknop en knoppen kun je eenvoudig het volume regelen, afspelen en pauzeren, de equalizer instellen en nog veel meer. En het beste van alles? De batterij gaat tot wel 8 maanden mee als je hem via Bluetooth verbindt.

De Razer Wireless Control Pod wordt geleverd bij de Nommo V2 Pro en is vanaf augustus ook apart verkrijgbaar voor de Nommo V2 en Nommo V2 X.

Naast de Nommo V2 Pro zijn er nog meer modellen in de Nommo V2-lijn. De Nommo V2 en Nommo V2 X hebben beide ook geweldige features, zoals 3-inch full-range drivers en THX Spatial Audio voor een levensechte geluidsweergave. De Nommo V2 wordt geleverd met een bekabelde subwoofer en heeft net als de Nommo V2 Pro RGB-verlichting aan de achterkant van de speakers. De Nommo V2 X is een 2.0-speakerset met een strak en minimalistisch ontwerp en naar achteren gerichte baspoorten. Deze speakers leveren nauwkeurig geluid en optimale helderheid voor al jouw entertainment.

De Razer Nommo V2-lijn werkt met pc’s, PlayStation, Nintendo Switch en mobiele apparaten, zodat jij je game-ervaring naar een hoger niveau kunt tillen met krachtig en nauwkeurig geluid.

Prijzen en beschikbaarheid
– Razer Nommo V2 Pro: €449,99 – beschikbaar vanaf juni 2023
– Razer Nommo V2: €289,99 – beschikbaar vanaf juni 2023
– Razer Nommo V2X: €169,99 – beschikbaar vanaf juni 2023
– Razer Wireless Control Pod: €59,99 – beschikbaar vanaf augustus 2023Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.