Razer brengt Tomahawk Gaming desktop uit


Razer heeft een nieuwe gaming pc aangekondigd. Deze Tomahawk komt met een Core i9-processor en RTX 3080-videokaart verkrijgbaar vanaf 2400 US dollar. .

De 210mm x 150mm x 365mm metende Tomahawk Gaming desktop heeft een inhoud van slechts 11,5 liter en beschikt daarbij over een Intel Core i9-9980HK-processor, 16GB DDR4-geheugen, 512GB SSD + 2TB SSD en kan via een schuiflade geopend en gesloten worden.

Standaard zal dit systeem met een RTX 3080 van NVIDIA geleverd worden, al kan deze gewisseld worden voor een andere videokaart. Qua I/O’s is er beschikking over vier USB-A 3.2’s, twee USB-C Thunderbolt 3-poorrten, twee keer Gigabit-ethernet en audio.


Razers Tomahawk Gaming Desktop komt verkrijgbaar voor $2399,99, al is het nog niet bekend wat de europrijs zal worden, of wanneer deze naar Europa zal komen.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.