Razer brengt twee nieuwe Blackwidow varianten uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer heeft dit jaar de BlackWidow V4 Pro geïntroduceerd, een toetsenbord dat gamingervaringen naar een nieuw niveau tilt. Nu bouwen ze voort op dat succes met de Razer BlackWidow V4 en BlackWidow V4 X.

Beide nieuwe toetsenborden zijn ontworpen met geavanceerde controle en meeslepend gamen in gedachten. Ze zijn uitgerust met de Razer Mechanical Switches Gen-3, waarbij je kunt kiezen tussen de geliefde Green Clicky Switches voor een klikkerig, tactiel gevoel, en de Yellow Mechanical Switches voor een snelle, stille uitvoering, afhankelijk van je speelstijl.

De BlackWidow V4 is uitgerust met levendige Razer Chroma RGB-verlichting, 6 toegewezen macrotoetsen, Doubleshot ABS Keycaps, en een veelzijdige multifunctionele roller met 4 mediatoetsen, biedt het ongeëvenaarde controle. Innovaties zoals de 8000 Hz HyperPolling-snelheid, 2-zijdige Underglow RGB-verlichting en een magnetische Plush Leatherette polssteun zorgen voor comfort, zelfs tijdens lange gamesessies.

De BlackWidow V4 X heeft alle kenmerken die je van een Razer-toetsenbord mag verwachten, inclusief een premium design en aanpasbare 6 toegewezen macrotoetsen. Maar het gaat verder met Secundaire Mediatoetsen voor handige mediacontrole en intern geluiddempend schuim om ongewenste geluiden tijdens het gamen te verminderen. Het biedt een verbeterde ervaring in vergelijking met conventionele mechanische toetsenborden.

Met de Razer BlackWidow V4 Pro, BlackWidow V4 en BlackWidow V4 X, biedt Razer nu een uitgebreide BlackWidow-lijn die aan de behoeften van elke gamer voldoet.

Je kunt de BlackWidow V4 nu kopen voor $169.99 USD / €189.99 en de BlackWidow V4 X voor $129.99 USD / €149.99 op Razer.com, RazerStores en bij geautoriseerde resellers.Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?