Razer: ‘Gaminglaptops worden significant duurder in 2022’


Op Twitter heeft de CEO van Razer, Min-Liang Tan, zijn zorgen geuit over de stijgende prijzen van componenten. Vanwege de stijgingen in prijzen worden componenten, en daarmee ook de producten van het merk, significant duurder.

Min-Liang zegt zelf dat de volgende generatie gaminglaptops van Razer, zoals de Blade, zeker in prijs zullen stijgen. Al is de kans net zo groot dat dit ook voor andere producten zoals headsets, toetsenborden, muizen en dergelijken gaat gelden. Vermoedelijk toont het merk begin 2022 een nieuwe lijn Blade-gaminglaptops met Intels 12e generatie Alder Lake processors. Adviesprijzen zullen tegen die tijd naar alle waarschijnlijkheid nog niet bekend zijn.Bronnen: Min-Liang Tan

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments