Razer Introduceert De Nieuwe Blade 14 Gaming Laptop


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer introduceert de nieuwste 14-inch gaminglaptop genaamd de Razer Blade 14.

De Blade 14 is uitgerust met de nieuwe AMD Ryzen 9 7940HS processor met de nieuwste NVIDIA GeForce RTX 40 series grafische kaarten en snelle DDR5-5600Mhz werkgeheugen. De display is een QHD+ 240 Hz met een beeldverhouding van 16:10.

De Blade 14 is de meest draagbare laptop binnen de Razer blade-lijn, met een dunne behuizing van maar liefst 17,99 mm en met een gewicht van maar 1,84 kg is deze prettig mee te nemen. De laptop is te verkrijgen in matzwart en Mercury-wit

De laptop is uitgerust met twee USB4 Type-c poorten en twee USB 3.2 Gen 2 Type-A poorten. De Blade is ook uitgerust met een 1080p webcam waarmee gebruikers zich kunnen aanmelden zonder wachtwoord via Windows Hello, een nieuwe mechanische shutter zorgt voor betere beveiliging.

De Blade 14 heeft een grotere 68,1 Wh accu die tot 10 uur meegaat, zodat de gebruiker deze de hele dag kan gebruiken. Binnen de Razer Synapse is een nieuwe Battery Health Optimizer functie toegevoegd zodat de gebruiker de laadcapaciteit kan beperken, hierdoor kan de accu langer meegaan. Ook kan deze laptop snel worden opgeladen via USB-C tot wel 80% in 1 uur.

De laptop is te verkrijgen vanaf 20 juni 2023 met een startprijs vanaf 2.799,99 euroBronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?