Razer introduceert de Viper V3 Pro competitieve gaming muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer, introduceert vandaag de Razer Viper V3 Pro, het summum van esports engineering. In nauwe samenwerking met toonaangevende esports-professionals, waaronder Zachary “zekken” Patrone, kampioen en MVP van de recente VALORANT Champions Tour Masters Madrid, is deze muis ontwikkeld en getest in de meest veeleisende competitieve omgevingen.

De Viper V3 Pro is herontworpen met een focus op ultralichte constructie en topklasse prestaties. Uitgerust met de Razer Focus Pro 35K Optical Sensor Gen-2 biedt de muis ongeëvenaarde precisie en controle, aanpasbaar met incrementele DPI-aanpassingen en een DPI-gevoeligheidsmatcher.

De combinatie van de Razer HyperSpeed Wireless en de Razer HyperPolling Technology resulteert in een 8000 Hz draadloze polling rate voor ultra-lage latentie en optimale responsiviteit. De muis, met een gewicht van slechts 54 gram, is grondig getest door meer dan 45 professionele spelers en beschikt over verbeteringen zoals grotere muisvoeten en gescheiden zijknoppen.

Razer blijft zich inzetten voor duurzaamheid door gebruik te maken van post-consumer gerecycled plastic (PCR) in de constructie van de muis, met behoud van het lichtgewicht ontwerp en de duurzaamheid waar de Viper-serie bekend om staat.

Met een prijs van €179,99 is de Razer Viper V3 Pro nu verkrijgbaar in zwart en wit via Razer.com en erkende resellers. Razer streeft naar een betere toekomst voor onze planeet door plastic uit de verpakking te verwijderen en de ecologische voetafdruk te minimaliseren.



Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?