Razer introduceert Hammerhead True Wireless Pro


Recent heeft Razer een nieuw paar draadloze in-ears aangekondigd. Deze Hammerhead True Wireless Pro zijn sinds kort verkrijgbaar voor 210 euro.

Zo beschikken Razers nieuwe oortjes over THX-certified audio met actieve noise-cancelling. Deze nieuwe Pro-variant heeft daarnaast touch-bediening op de oortjes zelf, de mogelijkheid tot Google Assist en Siri, en beschikt over een vertraging tot slechts 60ms in het geluid. Door de oortjes terug te plaatsen in de case worden ze opgeladen, waarmee ze gecombineerd een totale batterijduur hebben van 20 uur. Met de IPX4-certificatie zijn de Hammerhead True Wireless Pro beschermd tegen zweetdruppels en opspattend water.


Sinds 4 december zijn de Hammerhead True Wireless Pro verkrijgbaar vanaf €209,99. Eventueel kan een beschermende case voor €34,99 daarbij gekocht worden.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.