“Razer introduceert met de Wolverine V2 Chroma zijn meest geavanceerde controller ooit”


Dit artikel is een persbericht van Razer

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, brengt zijn meest geavanceerde controller ooit op de markt: de Wolverine V2 Chroma. Deze controller is geschikt voor zowel de Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Razer heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van pc-randapparatuur. De hierbij opgedane kennis op het gebied van productontwikkeling en concurrentievermogen is nu toegepast in de gloednieuwe Wolverine V2 Chroma.

De nieuwe Razer Wolverine V2 Chroma is de ideale controller voor Xbox- en pc-gamers. De controller biedt een van de snelste activerings- en reactietijden van alle controllers op de markt. Dit is te danken aan een combinatie van Razers zeer responsieve Mecha-Tactile switch-technologie en een stabiele, bekabelde verbinding. Deze controller is een must-have voor iedere serieuze gamer die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen.

De Wolverine V2 heeft onder meer de volgende eigenschappen:
– Mecha-Tactile Action Buttons en Mecha-Tactile D-pad
– Zes extra multi-functionele knoppen (twee bovenop en vier triggers op de achterkant)
– Verwisselbare thumbstick-caps (Inclusief extra dome en hogere thumbsticks)
– Hair Trigger-modus met Trigger Stop-switches
– Nieuw L-vormig ontwerp met volledig rubberen handgrepen
– Razer Chroma RGB

De Wolverine V2 Chroma is een belangrijk onderdeel van Razers nieuwe “Connect. Compete. Conquer.”-campagne. Hiermee wil Razer gamers laten hoe ze een competitief voordeel kunnen behalen door Razer-producten te gebruiken op een console.

Prijs en beschikbaarheid
€159,99 – nu verkrijgbaar via via Razer.com, RazerStores en erkende retailers.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.