Razer introduceert muis met Cyberpunk 2077-thema


Razer heeft een speciale editie van de Viper Ultimate-draadloze muis uitgebracht. Deze Cyberpunk 2077-variant komt beschikbaar met een prijs rond de €180.

De door Razer aangekondigde special edition van de Viper Ultimate draadloze muis beschikt over een uiterlijk gebaseerd op de game Cyberpunk 2077, en heeft een stijl met gele accenten welke doet denken aan de game. Deze muis beschikt over een 20.000 DPI-sensor, een klik-responsesnelheid van 0,2ms met de optische mouse switches en met 74 gram is hij relatief licht.

Later dit jaar zal Razer speciale muismatten en iPhone-hoesjes met het Cyberpunk 2077-thema maken. Verder beschikt de draadloze muis over Razer Chroma RGB-verlichting en wordt hij geleverd met een draadloze laaddock.


Razers Viper Ultimate Cyberpunk 2077-editie komt per direct verkrijgbaar met een adviesprijs van €179,99.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.