Razer introduceert Naga X-muis voor MMO-gamers


Recent heeft hardwarefabrikant Razer een nieuwe gamingmuis uitgebracht in de Naga-serie. Deze nieuwe Naga X beschikt over zestien programmeerbare knoppen, en is met zijn gewicht van 85 gram de lichtste in deze serie. De programmeerbare knoppen zijn zo gepositioneerd dat deze eenvoudig met de duim te bereiken zijn, waar elke knop gekoppeld kan worden aan een specifieke functie of snelkoppeling. Er zijn ook meer geavanceerde functies mogelijk, zoals macro’s waarbij meerdere knoppen tegelijk worden ingedrukt.

Bovendien maakt de Razer HyperShift-modus het mogelijk om secundaire functies toe te wijzen aan de knoppen die worden geactiveerd wanneer tegelijkertijd de HyperShift-knop wordt ingedrukt. Voor de switches wordt er gebruik gemaakt van tweede generatie Razer Optical Mouse Switches, welke garant staan voor hoge actuatiesnelheden en betrouwbaarheid.

Verder is de Razer Naga X voorzien van de Razer 5G Advanced Optical Sensor, de Razer Speedflex-kabel en 100% PTFE-muisvoetjes. Voor MMO-gamers biedt dit betere mobiliteit zodat deze ook na vele uren comfortabel in gebruik blijft. De muis heeft ook een intern geheugen waardoor gamers altijd eenvoudig toegang hebben tot hun persoonlijke instellingen. Verder zorgt Razer Chroma RGB voor meer personalisatie en een meeslepende game-ervaring.

Vanaf vandaag zal de Razer Naga X beschikbaar zijn via Razer.com en een select aantal retailers, de adviesprijs betreft €89,99.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.