Razer introduceert nieuwe Blade 15-laptop


Recent heeft het merk Razer een nieuwe laptops aangekondigd. Deze vernieuwde Blade 15 komt vanaf vandaag verkrijgbaar voor 1600 euro.

Met het nieuwe model van de Blade 15 levert Razer betere specificaties voor een lager prijskaartje dan zijn voorganger. Zo zal deze standaard beschikken over 16GB DDR4-geheugen, een Intel Core i7-10750H-processoren, een GeForce GTX 1660 Ti-videokaart en een 120Hz Full-HD display. Op de internationale website van Razer gaat dit zelfs tot een RTX 2080 Super met een 300Hz FHD-display, al is het niet bekend of die configuratie ook in Europa verkrijgbaar zal komen.

Verder beschikt de laptop over een CNC-afgewerkte matzwarte aluminium behuizing. Het toetsenbord is voorzien van Razer Chroma RGB met 16,8 miljoen verschillende kleuren en aan de zijkanten van de toetsenborden zijn speakers geplaatst met THX-certificering, welke een aanpasbare equalizer hebben voor een betere geluidsbeleving.


Razer zal de laptop vanaf vandaag beschikbaar stellen voor €1599,99, de Blade 15 zal verkrijgbaar zijn via de website van Razer en een aantal retailers.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.