Razer introduceert nieuwe lijn draadloze peripherals


Vandaag heeft Razer een nieuwe draadloze muis, toetsenbord en headset aangekondigd. Elk van deze apparaten maakt gebruikt van Razers HyperSpeed, waarmee latency relatief laag zal zijn.

Als eerst de BlackShark V2 Pro gaming headset. Deze headset beschikt over Razer HyperSpeed-technologie waardoor de latency erg laag zal zijn. Geluid gaat via een tweetal TriForce Titanium 50mm drivers met THX Spatial audio. Deze draadloze headset kan met een acculading 24 uur mee en weegt in totaal 320 gram. Adviesprijs betreft €199,99.


Razers DeathAdder V2 Pro-draadloze gaming muis maakt net als de gaming headset gebruik van HyperSpeed Wireless voor een lage latency en biedt daarnaast een batterijduur tot 120 uur via Bluetooth, 70 uur met HyperSpeed. De muis heeft optische switches voor een snelle tactiele klik en weegt 88 gram. Adviesprijs betreft €149,99.


Als laatste het BlackWidow V3 Pro-gaming toetsenbord. Dit toetsenbord gebruikt ook HyperSpeed wireless en biedt een batterijduur tot 200 uur. Ook is de BlackWidow V3 voorzien van mechanische switches van Razer met Chroma RGB-verlichting. De adviesprijs voor dit toetsenbord betreft €249,99.


Elk van de nieuwe peripherals zal vanaf 22 september verkrijgbaar zijn.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.