Razer introduceert Wolverine V2 gamecontroller


Vandaag heeft Razer een nieuwe gamecontroller aangekondigd. Deze nieuwe Wolverine V2 komt vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van ongeveer 120 euro.

Razers nieuwe Wolverine V2 is speciaal gemaakt voor de nieuwe Xbox Series X en S en beschikt over een zwart ontwerp met groene accenten. Voor de knoppen zijn Razers eigen mechanische en tactische switches gebruikt voor de actieknoppen en de D-Pad. Door het ergonomische ontwerp zou de controller de hele dag comfortabel gebruikt kunnen worden, ook zou deze door de rubberen anti-slip handvaten meer controle bieden.


Verder geeft het merk een levensduur van 3 miljoen clicks op de actieknoppen, en hebben deze door de kortere klikafstand een snellere reactie dan vergelijkbare membraamswitches. De Wolverine V2 is ook voorzien van twee programmeerbare multifunctionele knoppen welke via de Razersoftware ingesteld kunnen worden.


Deze Wolverine V2 gamecontroller van Razer komt vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €119,90.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.