Razer kondigt BlackWidow V3-toetsenbord aan


Recent heeft Razer een tweetal nieuwe toetsenborden aangekondigd. Deze BlackWidow V3 en BlackWidow V3 Tenkeyless beschikken over betere switches, doubleshot ABS-keycaps en fellere RGB-verlichting.

Zowel de V3 als V3 Tenkeyless komen beschikbaar met ‘clicky’ groene switches of soepele gedempte gele switches. Zo zouden deze nieuwe switches stabieler zijn door versteviging aan de zijkanten. Verder heeft Razer Doubleshot ABS-keycaps toegevoegd, die minder slijten en daarbij duurzamer en stabieler zijn. Verder zijn de nieuwe switches voorzien van een transparante behuizing waardoor de leds beter zichtbaar zullen zijn, en bieden ze ondersteuning voor Chroma RGB-aansturing.


Waar de normale V3 beschikt over een ergonomische polssteun, mediatoetsen en een multifunctionele digitale roller is de V3 Tenkeyless een stuk kleiner door onder andere het ontbreken van een numpad. Ook heeft deze versie niet de polssteun of de mediatoetsen, met als een resultaat een minimalistisch toetsenbord voor wie een klein formaat zoekt.


Razers nieuwe BlackWidow V3 krijgt een adviesprijs mee van €149,99 voor de standaardversie met de kleurkeuzes zwart of roze, en €109,99 voor de kleine zwarte Tenkeyless. De toetsenborden komen gelijk verkrijgbaar.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.