Razer kondigt de samenwerking met Lamborghini aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer heeft vandaag een opmerkelijke samenwerking aangekondigd met Automobili Lamborghini: de Razer Blade 16 x Automobili Lamborghini Edition. Deze gaminglaptop is ontworpen als een limited edition met slechts 150 genummerde eenheden, exclusief verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

De Razer Blade 16 x Automobili Lamborghini Edition combineert het iconische ontwerp van Lamborghini met Razer’s gamingexpertise. Het chassis is CNC-gefreesd uit één blok aluminium, wat zorgt voor zowel kracht als een lichtgewicht constructie. Het deksel heeft het Lamborghini-logo boven een ontwerp geïnspireerd op de koplampen van de Lamborghini Revuelto.

Onder de motorkap biedt deze gaminglaptop topklasse prestaties met een NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop GPU en een 13e generatie Intel Core i9 HX-processor. Het beschikt ook over ’s werelds eerste Dual-mode Mini-LED Display met 4K-resolutie en 240 Hz weergave.

Koeling is geoptimaliseerd met gepatenteerde dampkamers, waardoor topprestaties behouden blijven tijdens lange gaming-sessies. Bovendien is er aandacht voor luxe details, zoals accented USB-poorten en Razer Chroma RGB-verlichting in Lamborghini’s kenmerkende oranje kleur.

Kopers van deze editie krijgen ook de officiële GT World Race Challenge videogame, Assetto Corsa Competizione, en een 30-daagse Game Pass-proefperiode.

De Razer Blade 16 x Automobili Lamborghini Edition kost $4999,99 USD en is exclusief verkrijgbaar op Razer.com en in geselecteerde RazerStores in de VS. Voor Razer Rewards-leden en Lamborghini-app-gebruikers in de VS start de voorbestelling op 21 september 2023, en de algemene beschikbaarheid begint op 23 september 2023 om 9.00 uur PST.Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?