Razer kondigt een samenwerking met de smurfen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van RAZER

De RAZER x The Smurfs-collectie, ondanks hun kleine gestalte, vormt een krachtige combinatie voor gamers. Deze verzameling is nu beschikbaar op Razer.com en biedt de kans om jezelf uit te rusten voor epische avonturen met een knipoog naar de iconische blauwe personages van Peyo’s Smurfen, die dit jaar hun 65-jarig jubileum vieren.

De collectie bevat de Razer Orochi V2, de Orochi V2 aangepaste bovenschaal en de Gigantus V2 in verschillende maten. Spelers kunnen klassieke personages zoals Smurfin omarmen terwijl ze strijden tegen de kwaadaardige Gargamel voor de overwinning. Dit eerbetoon aan de Smurfen begon in 1958 toen ze voor het eerst verschenen in een avontuur van Johan en Peewit genaamd “De Smurfen en de Toverfluit” in het Belgische stripblad Spirou.

Peyo creëerde een fantasierijke wereld met schattige blauwe wezentjes, paddenstoelenhuisjes, universele waarden en een eigen Smurfentaal. Deze mix van natuur en magie bracht vernieuwing in kinderentertainment. De Smurfen groeiden uit tot een wereldwijd popcultureel fenomeen, met langlopende stripboeken, succesvolle televisieseries en een iconisch merchandiseprogramma, waardoor ze geliefd werden bij generaties kinderen. Dit jubileum viert de blijvende aantrekkingskracht van de Smurfen en de impact die ze hebben gehad op de wereld van entertainment.Bronnen: RAZER

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?