Razer kondigt een speciale controller voor vechtspellen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer heeft officieel de Razer Kitsune aangekondigd, de allereerste optische arcadecontroller met alleen knoppen, speciaal ontworpen om het vechtspellandschap te veranderen. Deze controller combineert de tactiele tevredenheid van een arcadestuurpaneel met de geavanceerde technologie van Razers optische schakelaars. De Razer Kitsune is ontwikkeld met competitieve vechtspelers in gedachten, en biedt precisie en controle, terwijl het een slank en draagbaar ontwerp behoudt voor gemakkelijke installatie en opslag.

De controller vervangt traditionele joysticks door vier bewegingsknoppen, wat zorgt voor nauwkeurige controle in vechtspellen en minder invoerfouten. Met de toevoeging van Razers Low-Profile Linear Optical Switches, biedt de Kitsune ultrareactieve inputs voor precisie en snelheid, ideaal voor het verslaan van tegenstanders en het benutten van kansen.

Het slanke ontwerp en de draagbaarheid maken de Kitsune geschikt voor onderweg, terwijl de Kabelbeveiligingsklem en Toernooivergrendelingsschakelaar onbedoelde onderbrekingen tijdens wedstrijden voorkomen. Met een verwijderbare aluminium bovenplaat en Razer Chroma RGB kunnen spelers niet alleen hun beste prestaties leveren, maar ook hun unieke stijl uitdrukken.

De Razer Kitsune is beschikbaar voor 349.99€ en ook in speciale edities voor 379.99€.Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?