Razer kondigt eerste PC-cases aan


Tijdens een evenement van Razer heeft dit merk een tweetal nieuwe cases aangekondigd. Beschikbaar met twee groottes komen de kasten met een tempered glass zijpaneel en RGB-verlichting.

Razers Tomahawk M1 (Mini-ITX) en A1 (ATX) zijn de eerste computerbehuizingen van het merk. Tijdens CES 2019 gaf het merk al een kleine teaser van de Tomahawk Elite, al is deze enkel als concept getoond. De nieuwe Tomahawks hebben twee tempered glass zijpanelen welke eenvoudig openen met scharnieren en hebben aan de onderkant een RGB-strip.

Qua I/O’s beschikken de cases over USB 3.2 Type C, 2x USB 3.2 en audio. Verder beschikken ze over Razer Chroma aansturing waardoor deze samen met andere Razer randapparatuur via software ingesteld kunnen worden.

Voor de kleine Mini-ITX case zal Razer $179 vragen, voor het ATX-model $199. Vanaf wanneer de behuizingen in de winkel zullen liggen is, net als de europrijzen, nog niet bekend.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.