“Razer kondigt nieuwe accessoires voor toetsenborden aan”


Dit artikel is een persbericht van Razer

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert een reeks nieuwe accessoires. Met de Razer Phantom Keycap Upgrade Set, PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set, en Ergonomic Wrist Rests kunnen gebruikers hun eigen toetsenborden personaliseren. Dankzij Razer’s nieuwe toetsenbordaccessoires kan iedereen – dus niet alleen hardcore toetsenbordfanaten – de perfecte look en feel voor zijn of haar toetsenbord creëren.

De Razer Phantom Keycap Upgrade Set heeft een unieke 2-in-1 uitstraling. De keycaps zijn een combinatie van ‘stealth design’ en ‘pudding design’, exclusief voor Razer. De doorschijnende zijwand van het pudding design zorgt ervoor dat de RGB-verlichting op elk toetsenbord helder en duidelijk zichtbaar is. Daarnaast zijn de letters en nummers vanaf de onderkant aangebracht met een laser waardoor ze langer meegaan en niet vervagen. Wanneer de Chroma RGB-verlichting is uitgeschakeld, zorgen de keycaps voor een minimalistische look met stealth-effect waarbij de letters of nummers niet zichtbaar zijn. De Razer Phantom Keycap Upgrade Set is verkrijgbaar als set van 128 keycaps, in zwart of wit, en is compatibel met alle Mini, Tenkeyless, en full-size mechanische/optische toetsenborden van Razer met standaard US- en UK-indelingen.

De Razer Phantom Keycaps zijn ook beschikbaar op de Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed Phantom Edition, die ook vandaag is uitgebracht.

De Razer PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set brengt de duurzaamheid van Doubleshot PBT-keycaps naar elk toetsenbord. Daarnaast zorgt de spiraalkabel (USB-C naar USB-A) voor een strakke, opgeruimde look, waarbij het gevlochten kabelontwerp zorgt voor meer stevigheid. De PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade set is verkrijgbaar in vier kleuren; Razer Green, Classic Black, Mercury White en Quartz Pink. De set bestaat uit 120 keycaps en is geschikt voor Razers 60%-, Tenkeyless-, en full-size mechanische/optische toetsenborden met standaard US- en UK-indelingen.

De nieuwe Ergonomic Wrist Rests van Razer zorgen voor comfort voor alle Mini- of Tenkeyless-toetsenborden. De polssteunen hebben een zachte binnenkant van traagschuim en een innovatieve ergonomische helling waardoor de pols maximaal wordt ondersteund. De anti-slip rubberen voetjes voorkomen dat de polssteun wegglijdt of verschuift, terwijl de vulling de belasting van de pols vermindert, zelfs na langdurige gaming-sessies.

Prijs en beschikbaarheid
Razer Phantom Keycap Upgrade Set: €39,99
PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set: €59,99
Ergonomic Wrist Rest: €24,99

De Razer Phantom Keycap Upgrade Set zal exclusief verkrijgbaar zijn op Razer.com tot 11 september, daarna via Razer.com, RazerStores en erkende retailers.

De PBT Keycap + Coiled Cable Upgrade Set, en Ergonomic Wrist Rests zijn per direct verkrijgbaar via Razer.com, RazerStores en geautoriseerde retailers.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments