Razer kondigt “Razer editie” AM4-moederbord aan


Tijdens het Razercon event is een nieuwe Razer-versie van een ASRock-moederbord aangekondigd. Deze samenwerking zal samen moederborden gaan produceren.

Razer is van plan speciale edities van de X570 en B550 moederborden uit te gaan brengen met hardwarefabrikant ASRock. Deze laatste maakt al langer moederborden en zou de bestaande Taichi-borden uit gaan brengen met wat designelementen van Razer. Zo beschikken deze nieuwe borden over verschillende RGB-elementen en een aantal Razerlogo’s met ondersteuning voor Razer Chroma.


Hoewel prijzen en beschikbaarheid nog niet zeker zijn wordt er wel verwacht dat de eerste “Razer editie” moederborden nog voor het komende jaar beschikbaar zullen komen.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.