Razer lanceert de Viper V3 Hyperspeed


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer heeft zojuist de Razer Viper V3 HyperSpeed gelanceerd, een draadloze gamingmuis. Deze muis is ontworpen met de input van professionele gamers en is geoptimaliseerd voor zowel klauw- als vingertopgrijpstijlen, met als doel de competitieve gamingmeta te veranderen.

De Razer Viper V3 HyperSpeed wordt geleverd met de Focus Pro 30k Optische Sensor, die precisie en aanpassingsmogelijkheden biedt. Wat de batterijduur betreft, dankzij de Razer HyperSpeed Wireless-technologie kan deze muis tot 280 uur ononderbroken gamen op slechts één AA-batterij.

Een opmerkelijke eigenschap is de mogelijkheid om te upgraden naar een draadloze pollingssnelheid van 4000 Hz met behulp van de Razer HyperPolling Wireless Dongle, wat zorgt voor ongekende reactietijden.

De prijzen zijn competitief, met de Razer Viper V3 HyperSpeed geprijsd op $69.99 USD en een bundel met de HyperPolling Wireless Dongle beschikbaar voor $84.99 USD, met een oorspronkelijke prijs van $119.97 USD (29% korting). De muis is verkrijgbaar op Razer.com, RazerStores en bij erkende verkopers, en is vanaf vandaag beschikbaar.Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?