Razer lanceert nieuwe innovatieve Razer Cobra-lijn


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer, heeft de langverwachte Razer Cobra-lijn gelanceerd, een reeks symmetrische muizen die vorm en functie naadloos combineren. De nieuwe muizen bieden gamers een gebalanceerde en meeslepende game-ervaring, waarbij de nadruk ligt op aanpasbaarheid, connectiviteit en geavanceerde technologie.

De Razer Cobra Pro, het vlaggenschip model in deze serie, is speciaal ontworpen om gamers uitzonderlijke controle en aanpassingsmogelijkheden te bieden. Met 10 aanpasbare knoppen, 5 onboard geheugenprofielen en 11 Chroma RGB-zones in een slank symmetrisch ontwerp, kunnen gebruikers hun spelervaring volledig optimaliseren.

Met behulp van geavanceerde gaming-technologieën zoals de Focus Pro 30K Optical Sensor, Optical Mouse Switches Gen-3 en HyperSpeed, bewijst de Cobra Pro Razers voortdurende streven naar innovatie. Voor degenen die nog meer willen, kunnen ze de Cobra Pro upgraden naar polling rates van 4000 Hz met behulp van de apart verkrijgbare Razer Mouse Dock Pro of de Razer HyperPolling Wireless Dongle.

Ondanks alle functies weegt de muis slechts 77 gram en biedt het zowel HyperSpeed Wireless (tot 100 uur levensduur) als Bluetooth-connectiviteit (tot 170 uur levensduur). De USB Type C Speedflex-kabel zorgt voor snel opladen.

Voor casual gamers die de voorkeur geven aan een bekabelde verbinding, biedt de Razer Cobra een uitstekend alternatief. Met duurzame switches, acht aanpasbare knoppen en een Chroma RGB-ondergloed, levert deze lichte muis krachtige prestaties in een slank bekabeld ontwerp.

De Razer Cobra Pro is nu verkrijgbaar voor €149,99 en de Razer Cobra voor €49,99 via Razer.com, RazerStores en erkende resellers.Bronnen:Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?