Razer lanceert vernieuwde BlackShark V2 Pro gamingheadset


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer heeft de nieuwste versie van zijn populaire e-sports-headset onthuld: de Razer BlackShark V2 Pro van 2023. Deze draadloze headset biedt geavanceerde audio, duurzaam comfort en ultrasnelle connectiviteit voor topprestaties. De nieuwe headset is uitgerust met Razer HyperClear Super Wideband Mic, ingebouwde Pro-Tuned FPS Profiles, een batterijduur van 70 uur, USB-C oplaadkabel, Bluetooth ondersteuning en nog veel meer. Bovendien is hij ontworpen in samenwerking met enkele van ’s werelds beste e-sporters, waaronder Hakis (Alliance), Shotzzy (OpTic Gaming), Dexter (MOUZ), Refsgaard (Ninjas in Pyjamas) en Stax (DRX).

Het Razer-team heeft de HyperClear Super Wideband Mic geïntroduceerd, die zorgt voor high-definition stemkwaliteit op professioneel niveau. Deze next-gen afneembare microfoon overtreft de verwachtingen voor draadloze headsets en pakt veel details op door middel van een breder frequentiebereik van het geluid. Daardoor komt de communicatie met teamgenoten helder, krachtig en natuurlijk over.

De BlackShark V2 Pro is optimaal afgestemd met behulp van de beste e-sporters ter wereld. Gamers kunnen audio ervaren zoals de profs dat doen, met on-headset FPS-audioprofielen die maximale informatie leveren voor het ultieme competitieve voordeel. Met Razer Synapse kunnen gamers moeiteloos meerdere profielen aanpassen, deze direct op de headset opslaan en zonder extra software meteen gebruiken in games.

De batterijduur van de 2023 BlackShark V2 Pro is ten opzichte van de vorige versie verdrievoudigd tot 70 uur gameplay. Na slechts 15 minuten opladen via USB-C gaat de batterij 6 uur mee. Gamers kunnen meerdere dagen ononderbroken gamen met minimale downtime. De premium comfort is een van de belangrijkste aspecten van de BlackShark-lijn. De headset is voorzien van ruisonderdrukkende oorkussens en ultrazacht traagschuim. Bovendien bieden de oorkussens een ideale afdichting om afleiding te voorkomen, terwijl de ademende stof optimaal comfort levert tijdens het gamen.

De BlackShark V2 Pro is uitgerust met geavanceerde TriForce Titanium 50mm Drivers, die in combinatie met de audioprofielen van e-sporters helder, gedetailleerd geluid tijdens wedstrijden leveren. De headset is voorzien van Razer HyperSpeed Wireless, een toonaangevende 2.4GHz draadloze verbinding die zorgt voor hoge prestaties en lage latentie bij competitief spel en geluid dat perfect gesynchroniseerd is met je spel. De BlackShark V2 Pro wordt geleverd met een USB-extender voor extra gemak en verbeterde draadloze stabiliteit. Met de toevoeging van Bluetooth en Razer’s SmartSwitch on-device control, kunnen gamers naadloos schakelen tussen een 2.4GHz- of Bluetooth-verbinding op hun headset met minimale onderbreking.

De BlackShark V2 Pro 2023 is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €230.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.