Razer onthuld de BlackWidow V4 75%


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer heeft de innovatieve Razer BlackWidow V4 75% onthuld. Dit toetsenbord biedt gamers de perfecte balans tussen precisie en aanpasbaarheid, met een stevige aluminium behuizing, gasket-mounted plate en hot-swappable sockets voor mechanische switches. Nieuwe tastbare mechanische schakelaars en levendige Razer Chroma RGB-verlichting verrijken de ervaring.

Het ontwerp is gericht op de gemeenschap, met de mogelijkheid om voorgeïnstalleerde schakelaars te vervangen en nieuwe Razer Orange Tactile Mechanical Switches Gen-3 te gebruiken voor verbeterde tastbaarheid en geluid.

Geluidsvermindering is ingebouwd met een gasket-mounted FR4 plate en geluiddempend schuim. De compacte 75% lay-out maximaliseert ruimte voor muismaneuvers. De BlackWidow V4 75% omvat premium gaming-functies zoals een hoge polling rate, programmeerbare toetsen, N-key rollover en anti-ghosting.

De prijzen variëren van $189.99 tot $199.99 USD, beschikbaar vanaf augustus en midden september 2023.Bronnen: Razer

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?