Razer toont Leviathan V2 soundbar voor pc’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Razer

Razer introduceert de Razer Leviathan V2. Dit is de nieuwste pc-soundbar van Razer die helder geluid levert en zorgt voor een gedetailleerde, meeslepende luisterervaring voor pc-gebruikers. Het is bovendien de eerste gaming soundbar die gebruikmaakt van THX Spatial Audio.

De Razer Leviathan V2 is voorzien van twee full-range drivers, twee passieve radiatoren, twee tweeters en een naar beneden gerichte subwoofer. Dit zorgt voor heldere, duidelijke hoge tonen en een diepe, krachtige bas die elke entertainment-ervaring overtreft. De pc-soundbar met meerdere drivers is speciaal ontworpen om een volledig en natuurgetrouw geluid te leveren. De Leviathan V2 maakt gesprekken in games en films duidelijker, verhoogt de spanning in actiescènes en laat soundtracks nog beter klinken.

De nieuwste PC-soundbar van Razer biedt ook THX Spatial Audio die via de PC kan worden geactiveerd. Daarnaast is de Razer Leviathan V2 voorzien van Razer Chroma RGB met 18 verlichtingszones op de luidsprekers, zodat gamers hun spel nog intenser kunnen beleven en de RGB volledig kunnen aanpassen met allerlei patronen voor dynamische in-game lichteffecten.

Verder biedt de Razer Leviathan V2 ondersteuning voor Bluetooth 5.2. Zo kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen gekoppelde apparaten en genieten van een stabiele verbinding. Naast het compacte ontwerp heeft de Razer Leviathan V2 ook afneembare voetjes. Hiermee kunnen gamers de soundbar in de perfecte hoek onder de monitor zetten.

Prijzen en beschikbaarheid
De Razer Leviathan V2 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €249,99.Bronnen: Razer

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.