REDMAGIC introduceert de nieuwe Cyberbuds


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van REDMAGIC

REDMAGIC heeft de nieuwe REDMAGIC Cyberbuds DAO TWS aangekondigd, draadloze oordopjes ontworpen voor gamers. Met Qualcomm’s Bluetooth 5.3 en S5-technologie bieden de oordopjes een minimale vertraging van 28 ms wanneer verbonden met de bijbehorende dongle. Ze zijn compatibel met PC, PS4, PS5, Switch en Android smartphones en hebben een batterijduur van maximaal zeven uur op één lading.

Gebruikers kunnen de RGB-lichteffecten en geluidsmodi aanpassen voor een betere game-ervaring in verschillende situaties. Met de “Goper” app kunnen ze codec-formaten, audio EQ-modi, game-modi, verlichtingseffecten en meer beheren.

De Cyberbuds DAO TWS bieden een high-resolution draadloze gouden standaard certificering dankzij de 11 mm composiet biologische diafragma en actieve ruisonderdrukking tot 48 dB. De ANC heeft meerdere adaptieve en handmatige ruisonderdrukkingsmodi, aanpasbaar aan gebruikersvoorkeuren, en de oordopjes hebben een helder en rijk geluid.

Ontworpen voor comfort en duurzaamheid, heeft het moderne transparante ontwerp een futuristische en luxueuze uitstraling, met coole RGB-lichteffecten. De oordopjes zijn voorzien van cVc drie-microfoonruisonderdrukkingstechnologie voor heldere communicatie, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Met EQ-modi en lage latentie modus kunnen gamers genieten van een meeslepende en snelle audio-output, vergelijkbaar met bedrade hoofdtelefoons. DTS spatial sound effects bieden een meeslepende audio-ervaring.

De REDMAGIC Cyberbuds DAO TWS bieden een hoogwaardige en aanpasbare geluidservaring, en zijn een ideale keuze voor gamers en entertainmentliefhebbers die hun ervaring willen verbeteren.Bronnen: REDMAGIC

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?