Render mobiele Ryzen 5000-processor verschenen


Een gedetailleerde afbeelding van een mobiele Ryzen 5000 ‘Cezanne’ CPU is verschenen. Op deze afbeelding zijn de interne componenten van deze processor duidelijk zichtbaar gemaakt, naar een gelekte afbeelding opgemerkt door Videocardz.com. De weergegeven CPU zou beschikken over 8 cores met 16 threads en tot 8 grafische cores. Verder is de print met 175mm² zo’n 19mm² groter dan de bestaande Renoir Ryzer-processors wat mede komt door de grotere Zen3-architectuur en beschikking over meer cache. Deze processor zal uitgebracht worden in de vernieuwde mobiele serie Ryzen-CPU’s.


Bekend is dat AMD de nieuwe mobiele Ryzen-processors aan zal kondigen tijdens CES 2021. Daarbij wordt gefocust op de Ryzen 5000-series gebaseerd op Cezanne APU’s met de Zen3-architectuur.Bronnen: Videocardz.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.