Roccat lanceert twee nieuwe toetsenborden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Roccat

ROCCAT heeft aangekondigd dat hun nieuwe Vulcan II Mini Air en Vulcan II Mechanical Gaming Keyboard nu beschikbaar zijn. De Vulcan II Mini Air is hun eerste draadloze gamingtoetsenbord in een compacte 65% vormfactor, met ultrasnelle TITAN II Optical Switches en de mogelijkheid om te verbinden via Stellar Wireless of Bluetooth.

Het Vulcan II Mechanical Gaming Keyboard is de opvolger van de veelgeprezen Vulcan 120-serie en is voorzien van de nieuwe TITAN II Mechanical Switches, geoptimaliseerd voor RGB-verlichting en een duurzaamheid van 80 miljoen toetsaanslagen.

Beide toetsenborden behouden het kenmerkende slanke ontwerp, premium aluminium bovenplaat en AIMO RGB-verlichting van ROCCAT, evenals handige functies zoals Easy-Shift[+] knop duplicator, NKRO en anti-ghosting technologie.

De Vulcan II Mini Air biedt pc-gamers draadloze vrijheid en slimme functies, terwijl de Vulcan II Mechanical Gaming Keyboard een verbeterde mechanische ervaring biedt met de nieuwe TITAN II Mechanical Switches. Beide toetsenborden zijn essentieel voor een geavanceerde pc-desktopopstelling.

De Vulcan II Mini Air en Vulcan II Mechanical Gaming Keyboard zijn verkrijgbaar op www.roccat.com en bij geselecteerde retailers. De draadloze Vulcan II Mini Air heeft een adviesprijs van $179,99 (€179,99), terwijl het bekabelde full-size Vulcan II Mechanical Gaming Keyboard verkrijgbaar is voor $149,99 (€159,99).Bronnen: Roccat, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?